ПОМОГНЕТЕ НА
ВАШИЯ
БЕЛЕГ ОТ ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ ДА ИЗБЛЕДНЕЕ
С KELO-COTE®

Погрижете се за вашия белег от естетична хирургия

Естетичната хирургия като цяло може да ви накара да се чувствате страхотно, но ако се притеснявате от остатъчен белег от естетична хирургия, има някои неща, които можете да направите по време на лечебния процес, за да подобрите външния вид на белега си:

 • Масажирането на белега от естетична хирургия е важна част от режима на лечение. Не забравяйте да направите „сух масаж“, преди да приложите овлажнител или силиконов гел. *
 • Избягвайте твърде много излагане на слънце. Тъканта на белезите е много чувствителна, което води до лесно за изгаряне при излагане на слънце. **
 • Вариращите температури могат да влошат белезите особено ако сърбят, топлината също, така че избягвайте много горещи бани или душове. **
 • Прилагането на силиконов гел като KELO-COTE® гел за белези  с разработена патентована формула върху излекувани белези ще помогне както да ги поддържате хидратирани, така и да ги предпазите от изсушаване.

Лечение на естетични белези с Kelo-Cote®

Клинично доказана, усъвършенствана формула със силикон, предназначена да подобри появата на белези от естетична хирургия и да предотврати образуването на необичайни белези.

КЕLO-COTE® се използва от редица лекари, включително естетични хирурзи,  като спомага за омекотяване, изравняване и изглаждане на повдигнати белези и същевременно поддържа влажността и еластичността на кожата. Спомага за намаляване на промяна в цвета, като същевременно облекчава сърбежа, дискомфорта и болката, свързани с белега. Може да се прилага под грим.

 

премахване на белег от операция

Изтеглете нашето безплатно ръководство за грижа за вашия белег от естетична хирургия

Разберете как да лекувате белега си с нашата безплатна, лесна за четене книжка за изтегляне (файлът е на английски език).

Сваляне

Как действа Kelo-cote®

KELO-COTE Products

Можете да закупите  KELO-COTE® онлайн или в аптечната мрежа в страната. Едни от основните аптеки, в които можете да го намерите са: Ремедиум, Нове, Медея, Сейба, Санита, Субра, ProPharma, RemiumPharm, Sopharamcy.

Kelo-cote® Ползи

Помага за изглаждане и изравняване на белега
Помага за облекчаване на зачервяването, облекчава сърбежа и дискомфорта
Подходящ за деца и възрастни над 3 месеца +
Прозрачен и без мирис
Водоустойчив
Подходящ за чувствителна кожа
Клинично доказан
Moже да се използва под грим
Дневна и нощна протекция (2 x на ден се прилага)
За белези до 2 години
UV слънчева защита с SPF 30 (UV само при слънцезащитен гел)

Открийте кой KELO-COTE® продукт е правилния за вас

KELO-COTE<sup>®</sup> гел за белези product Image

KELO-COTE® гел за белези

Лесен за използване, бързосъхнещ, омекотява, изравнява повдигнати белези и намалява на зачервяването.

Научете повече
KELO-COTE<sup>®</sup> гел против белези с UV product Image

KELO-COTE® гел против белези с UV

Всички предимства на нашия стандартен гел, но с добавена UV защита, за да се защити белезите от утежняващите ефекти на слънцето.

Научете повече
KELO-COTE<sup>®</sup> спрей за белези product Image

KELO-COTE® спрей за белези

Удобен за употреба при големи белези и труднодостъпни места. Подходящ при белези причинени от изгаряне.

Научете повече

Въпроси

 • Колко бързо мога да използвам KELO-COTE® след нараняване? Най-добре е да използвате KELO-COTE®, след като раната зарасне и няма останали корички или след отстраняване на шевовете ви. При изгаряния е необходимо да изчакате, докато кожата заздравее.
 • Мога ли да използвам гела върху стари белези? Да, можете да използвате гел или спрей върху стари белези до 2г. и нови такива. Колкото по-нов е белега, толкова по-успешно е заличаването му.
 • KELO-COTE® водоустойчив ли е? Yes, KELO-COTE® е водоустойчив.
 • Трябва ли да мия белега си след използване на KELO-COTE®? Уверете се, че кожата ви е чиста и суха преди да приложите KELO-COTE®. След като шевовете, конците и превръзките са премахнати, ще можете да се миете нормално.
 • KELO-COTE® ще се забелязва ли върху кожата ми? KELO-COTE® спрей и гел са безцветни и невидими за окото, когато изсъхнат върху кожата.
 • KELO-COTE® ще погне ли белегът ми да изчезне? Формулата KELO-COTE® е предназначена да подобри физиологичния и козметичен вид на белега. Не можем да гарантираме, че това ще накара вашия белег да изчезне напълно, но значително ще се подобри визията на кожата.
 • Колко време трябва да използвам KELO-COTE®? Препоръчителното минимално време за лечение е от 60 до 90 дни.
 • Предлага ли KELO-COTE® слънцезащита за белега ми? KELO-COTE® гел за белези с UV е с добавен UV фактор от SPF 30, за да предпази белезите от утежняващите ефекти на слънцето. За момента гел с UV фактор не се предлага в аптечната мрежа, но можете да добавите слънцезащитен обикновен крем върху KELO-COTE®.

ОТ КЪДЕ ДА СЕ ЗАКУПИ?

KELO-COTE® можете да закупите директно от аптечната мрежа. Предлага се в Ремедиум, Нове, Медея, Sopharmacy, Санита, Сейба, Framar,  Адонис и др. При желание можете да го закупите онлайн от сайтовете на конкретните аптеки.