От това да омекотява и изравнява хипертрофични и келоидни белези до намаляване на тяхното зачервяване и сърбеж, KELO-COTE® предоставя различни предимства. Разберете как може да третирате вашия белег и къде можете да го закупите.

KELO-COTE<sup>®</sup> Предимства” width=”388″ height=”403″ /></p>
<p><span class=Със своите предимства KELO-COTE® печели доверието вече повече от 20 години, за да помогне за предотвратяване и лечение на много видове белези, независимо дали са от изгаряне или злополука, естетична хирургия, цезарово сечение или друг вид операция.

Нова модерна формула за лечение на силиконови белези клинично доказани, че помагат за омекотяване и изравняване на белези, както и за намаляване на зачервяването, сърбежа и дискомфорта, и се предлагат в редица продукти и размери, които да отговарят на различни различия видове белези.

 Научете  повече за доказаните предимства на KELO-COTE® гел за белези, както и вижте разликата от прилагането му върху белезите на пациенти.

Ключови ползи

Помага за изглаждане и изравняване на белега
Клинично доказан
Помага за облекчаване на зачервяването, облекчава сърбежа и дискомфорта
Подходящ за деца и възрастни над 3 месеца +
Прозрачен и без мирис
Дневна и нощна протекция (2x )
Подходящ за чувствителна кожа
Moже да се използва под грим
UV слънчева защита с SPF 30 (UV само при слънцезащитен гел)
За белези до 2 години
Водоустойчив

ОТ КЪДЕ ДА СЕ ЗАКУПИ?

KELO-COTE® можете да закупите директно от аптечната мрежа. Предлага се в Ремедиум, Нове, Медея, Sopharmacy, Санита, Сейба, Framar,  Адонис и др. При желание можете да го закупите онлайн от сайтовете на конкретните аптеки.