Kelo-cote® e бранд, който печели доверието на своите потребители, повече от 20 години. Предлага се в 65 страни, за да помогне за предотвратяване, лечение и намаляване появата на хипертрофични и келоидни белези от хиляди мъже, жени и деца по целия свят. Kelo-cote® е ЕДИНСТВЕНИЯТ патентован, БЪРЗОИЗСЪХВАЩ 100% силиконов гел за белези. Той третира и предотвратява анормални белези с доказана ефективност.

Kelo-cote® гел за белези е предназначен за третиране на стари и нови хипертрофични белези и келоиди, получени при хирургически интервенции, травми, рани и изгаряния. За всички продукти е клинично доказано, че помагат за омекотяване и изравняване на повдигнати белези, както и за намаляване на промяна в цвета и зачервяване.

Нещо повече,  доказано е, че Kelo-cote® гел за белези помага за подобряване на появата на съществуващи белези при около 82% от пациентите. Използването Kelo-cote® гел доказано помага да се предотврати появата на белези до 67% от пациентите след операция, само след 4 месеца лечение, като продукта се нанася два пъти дневно.

Kelo-cote®  се препоръчва от водещите специалисти като първо средство на избор в третирането на белези от различен произход.

Патентованата формула на KELO-COTE® гел за белези се свързва с повърхността на кожата. Той създава ултра тънък филтър, който изсъхва в рамките на 4- 5 минути *, за да третира и предпазва белези в продължение на 24 часа.

И въпреки че препоръчваме да продължите лечението от 60 до 90 дни, ако продължавате да виждате подобрение в края на периода, може да продължите с лечението, докогато сметнете за нужно. Няма проблем гела да се използва по продължително време.

Как KELO-COTE® се прилага

ОТ КЪДЕ ДА СЕ ЗАКУПИ?

KELO-COTE® можете да закупите директно от аптечната мрежа. Предлага се в Ремедиум, Нове, Медея, Sopharmacy, Санита, Сейба, Framar,  Адонис и др. При желание можете да го закупите онлайн от сайтовете на конкретните аптеки.