Действие на Kelo-cote® ?

Как Kelo-cote® действа за да помогне на тялото Ви да се справи с нараняванията? Всяко раздразнение по кожата изпраща сигнали до тялото ви, да се справи с нараняването. За да заздравее раната, фибробластите започват да произвеждат колаген, за да съединят мястото на разкъсване, ако има такова на кожата. Понякога кожатa образува прекомерни  колагенови снопове, които се избутват нагоре и образуват зачервен, повдигнат и твърд белег.

Обработвайки го с KELO – COTE®, свеждате до минимум външния вид на белега си. Усъвършенстванaта фолрмула на KELO – COTE® е смес от силикони, които се свързват и заздравяват кожата ви, изсъхват за минути и осигуряват 24 часа * защита и лечение. Силиконът действа и за създаване на оптимална среда за вашия белег, като регулира нивата на влагата и производството на колаген в кожата. Именно този гъвкав, дишащ слой помага да се придаде на белега по-плосък, по-мек и по-малко забележим вид.

Научете повече за това как Kelo-cote® действа, чрез видеото.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

*Два пъти на ден апликация

Независимо дали сте избрали нашия гел, или спрей за труднодостъпни или чувствителни белези, KELO-COTE® е клинично доказан, че помага за омекотяване, изравняване на белега, както и за намаляване на зачервяването и дискомфорта. Научете повече за неговите многобройни предимства по-долу.

KELO-COTE® Ползи

ОТ КЪДЕ ДА СЕ ЗАКУПИ?

KELO-COTE® можете да закупите директно от аптечната мрежа. Предлага се в Ремедиум, Нове, Медея, Sopharmacy, Санита, Сейба, Framar,  Адонис и др. При желание можете да го закупите онлайн от сайтовете на конкретните аптеки.