ПОМОГНЕТЕ НА БЕЛЕГА СИ ДА ИЗЧЕЗНЕ С ГЕЛ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА БЕЛЕЗИ KELO-COTE®

Клинично доказана формула за подпомагане на премахване на белези

Не позволявайте вашият белег да подтиска самочувствието ви. KELO-COTE® гел за белези помага на хората да се чувстват добре в кожата си, вече повече от 20 години, благодарение на нашата клинично доказана формула за лечение и премахване на белези със силиконов гел.

Използван от лекари и препоръчван от естетични хирурзи, KELO-COTE® помага за премахване на белези като предотвратява хипертрофични и келоидни белези, и подобрява външния вид на съществуващите, като същевременно поддържа баланса на влагата и естествената еластичност на кожата ви. Така можете да дадете на белега си грижата, която заслужава, и да  посрещнете бъдещето с увереност.

 

KELO-COTE Products

Откъде да се закупи?

Можете да закупите KELO-COTE® от цялата аптечна мрежа, както и онлайн от аптеки Ремедиум, Нове, Медеа, Сейба, Санита, Субра, Профарма, Премиумфарм, Софармаси и др.

НАМЕРЕТЕ КОЙ ПРОДУКТ НА KELO-COTE®, Е ТОЧНО ЗА ВАС

KELO-COTE<sup>®</sup> гел за белези product Image

KELO-COTE® гел за белези

Лесен за използване, бързосъхнещ, омекотява, изравнява повдигнати белези и намалява на зачервяването.

Прочетете повече
KELO-COTE<sup>®</sup> гел против белези с UV product Image

KELO-COTE® гел против белези с UV

Всички предимства на нашия стандартен гел, но с добавена UV защита, за да се защити белезите от утежняващите ефекти на слънцето.

Прочетете повече
KELO-COTE<sup>®</sup> спрей за белези product Image

KELO-COTE® спрей за белези

Удобен за употреба при големи белези и труднодостъпни места. Подходящ при белези причинени от изгаряне.

Прочетете повече
  • Колко скоро мога да използвам KELO-COTE® кремове за заличаване на белези след операция? KELO-COTE® трябва да се използва след заздравяване на раната и отстраняване на шевовете.
  • Мога ли да използвам гела върху стари белези? Да, можете да използвате гел или спрей върху стари белези до 2г. и нови такива. Колкото по-нов е белега, толкова по-успешно е заличаването му.
  • KELO-COTE® водоустойчив ли е? Yes, KELO-COTE® е водоустойчив.
  • Трябва ли да мия белега си след използване на KELO-COTE®? Уверете се, че кожата ви е чиста и суха преди да приложите KELO-COTE®. След като шевовете, конците и превръзките са премахнати, ще можете да се миете нормално.
  • Ще забележат ли хората KELO-COTE® върху кожата ми? KELO-COTE® спрей/ гел стои незабележимо върху кожата.
  • Ще накара ли белегът ми да изчезне? Не можем да гарантираме, че KELO-COTE® ще накара вашия белег да изчезне напълно. Формулата е предназначена да подобри физиологичния и козметичен вид на белега.
  • Колко време трябва да използвам KELO-COTE®? Препоръчителното минимално време за лечение е от 60 до 90 дни.
  • Предлага ли KELO-COTE® слънцезащита за белега ми? KELO-COTE® гел за белези с UV е с добавен UV фактор от SPF 30, за да предпази белезите от утежняващите ефекти на слънцето. За момента гел с UV фактор не се предлага в аптечната мрежа, но можете да добавите слънцезащитен обикновен крем върху KELO-COTE®.

ОТ КЪДЕ ДА СЕ ЗАКУПИ?

KELO-COTE® можете да закупите директно от аптечната мрежа. Предлага се в Ремедиум, Нове, Медея, Sopharmacy, Санита, Сейба, Framar,  Адонис и др. При желание можете да го закупите онлайн от сайтовете на конкретните аптеки.