КРЕМ ИЛИ ГЕЛ ПРОТИВ БЕЛЕЗИ – ДЕЙСТВАТ ЛИ НАИСТИНА?

Според скорошно проучване, 85% от хората не  им хрумва, че при инцидентно нараняване или след операция е добре да третират раната, за да не остане белег. Един от най-честите въпроси при търсене на препоръки относно кремове за белези е: Действа ли? В тази статия ще се опитаме да отговорим на този въпрос максимално обективно.

прочети още

ТИПЪТ КОЖА, ИЗДАВА И БЕЛЕГА

Всички знаем, че трябва да избираме козметични продукти, които отиват на тена на кожата ни, но малко от нас са наясно, че нашият тип кожа може да повлияе на това колко сме предразположени към бръчки и видими признаци на стареене, вероятността от поява на акне и и дори до колко добре белезите ни се лекуват.

прочети още

100-процентов силиконов гел заличава успешно белези

Благодарим на всички специалисти, взели участие.

прочети още

4 НАЧИНА БЕЛЕЗИТЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ

Знаете ли, че всички развиваме поне по 1 белег в живота? Това е факт, според Американската академия за дерматология. Докато някой хора смятат, че появата на един белег не е нищо особено, за много от нас това води до стрес и негативни емоции, още повече, ако белега е видим.

прочети още

1

В зависимост от вида, позицията и размера на вашия белег, ние имаме разнообразни продукти от KELO-COTE®, които да съвпадат с вашето търсене.
Всички те са клинично тествани и доказали, че помагат за омекотяване и изравняване на белези, за предотвратяване на хипертрофични и келоидни белези.
Разберете кой е най-подходящият продукт за вас – и откъде можете да закупите KELO-COTE® тук. 

KELO-COTE<sup>®</sup> гел за белези product Image

KELO-COTE® гел за белези

Лесен за използване, бързосъхнещ, омекотява, изравнява повдигнати белези и намалява на зачервяването.

Прочетете повече
KELO-COTE<sup>®</sup> гел против белези с UV product Image

KELO-COTE® гел против белези с UV

Всички предимства на нашия стандартен гел, но с добавена UV защита, за да се защити белезите от утежняващите ефекти на слънцето.

Прочетете повече
KELO-COTE<sup>®</sup> спрей за белези product Image

KELO-COTE® спрей за белези

Удобен за употреба при големи белези и труднодостъпни места. Подходящ при белези причинени от изгаряне.

Прочетете повече

ОТ КЪДЕ ДА СЕ ЗАКУПИ?

KELO-COTE® можете да закупите директно от аптечната мрежа. Предлага се в Ремедиум, Нове, Медея, Sopharmacy, Санита, Сейба, Framar,  Адонис и др. При желание можете да го закупите онлайн от сайтовете на конкретните аптеки.

AL/3800w/05.19/0.001. Date of preparation: May 2019